Většina sledovala tiktok účty

Vytvořeno 12 srpna, 2024
Uživatelé Tiktok

TikTok, gigant na sociálních sítích pro sdílení videa, nadále dominuje digitálnímu prostředí a může se pochlubit více než miliardou aktivních uživatelů po celém světě. Meteorický vzestup této platformy ke slávě lze připsat její jedinečné kombinaci obsahu vytvářeného uživateli, virových trendů a vysoce personalizovaného algoritmu, který uživatele přitahuje na dlouhé hodiny. V tomto článku se ponoříme do nejsledovanějších účtů TikTok z roku 2024, odhalíme tajemství jejich úspěchu a prozkoumáme rozsah obsahu, který tyto tvůrce katapultoval ke světové hvězdě.

1. Khabane Lame (@khaby.lame)

Na vrcholu našeho seznamu s ohromujícím počtem sledujících přesahujícím 161 milionů je Khabane Lame. Tento tvůrce původem ze Senegalu a sídlící v Itálii, který je široce známý díky své rukojeti TikTok, @khaby.lame, se proslavil svými bezeslovnými, ale vtipně účinnými odstraněními příliš komplikovaných „life-hack“ videí. Kulhavý raketový vzestup na první místo TikToku byl vyvolán jeho nenáročnou přitažlivostí pro každého a jeho talentem tropit si legraci z absurdit života s mrtvolným výrazem.

2. Charli D'Amelio (@charlidamelio)

Těsně za Kulhavým je předchozí držitel titulu Charli D'Amelio s více než 152 miliony sledujících. D'Ameliova taneční zdatnost, známá jako královna TikToku, spolu s její nakažlivou osobností z ní udělaly jméno mezi uživateli platformy. Navzdory tomu, že D'Amelio ztratila své první místo ve prospěch Kulhavé, je i nadále jednou z nejvlivnějších postav platformy, která shromažďuje miliardy zhlédnutí a lajků svého obsahu.

3. Bella Poarch (@bellapoarch)

Třetí na našem seznamu je Bella Poarch, filipínsko-americká senzace TikTok, která přilákala masivní následovníky více než 93,8 milionů sledujících. Poarch se raketově proslavila svými hypnotickými, hlavami pohupujícími videi se synchronizací rtů a během jednoho roku od připojení k platformě si vysloužila titul „nejoblíbenějšího“ videa TikTok.

4. MrBeast (@mrbeast)

Jimmy 'MrBeast' Donaldson, známý svými velkolepými filantropickými gesty a ohromujícími výzvami, úspěšně převedl svou slávu na YouTube na platformu TikTok. S více než 93,4 miliony sledujících je MrBeast jedním z nejrychleji rostoucích účtů platformy, nabízí malé verze svých výzev na YouTube a účastní se virálních trendů.

5. Addison Rae (@addisonraee)

Addison Rae, nejlépe známá pro své taneční choreografie, drží páté místo s více než 88,6 miliony sledujících. Její popularita na TikTok se rozšířila na další platformy, což vedlo ke spolupráci s významnými značkami a vystoupením v populárních televizních pořadech.

Tiktok roste

6. Zach King (@zachking)

Zach King, internetová osobnost a iluzionista, upoutal pozornost více než 81,1 milionu sledujících na TikTok. Kingův obsah, známý pro své „magické liány“, je sloučením magie, iluze a chytrých technik úprav, díky čemuž je jedním z nejunikátnějších tvůrců platformy.

7. Kimberly Loaiza (@kimberly.loaiza)

Mexická zpěvačka a vlogerka Kimberly Loaiza je na sedmé pozici s více než 80,9 miliony sledujících. Loaiza, známá svými energickými videi a souvisejícím obsahem, se stala oblíbenou postavou mezi španělsky mluvící komunitou TikTok.

8. TikTok (@tiktok)

Je ironií, že oficiální účet TikTok se nachází na osmém místě s více než 79 miliony sledujících. Účet je známý tím, že představuje tvůrce, sdílí aktualizace platformy a propaguje trendy hashtagy a výzvy.

9. Burak Özdemir (@cznburak)

Burak Özdemir (@cznburak)
Burak Özdemir, lépe známý jako Cznburak na TikTok, je turecký šéfkuchař, který nashromáždil přes 74,7 milionů sledujících. Özdemirovy kulinářské výtvory a jeho nakažlivý úsměv z něj udělaly celosvětovou internetovou senzaci.

10. Dwayne „The Rock“ Johnson (@therock)
Top 10 uzavírá hollywoodská superstar Dwayne „The Rock“ Johnson s více než 74,2 miliony sledujících. Johnsonův obsah TikTok zahrnuje cvičební rutiny, videa ze zákulisí a jeho typickou značku motivačního obsahu.

Čestná uznání
Mezi pozoruhodné zmínky mimo top 10 patří Dixie D'Amelio (@dixiedamelio) s 56,4 miliony sledujících, Jason Derulo (@jasonderulo) s 58 miliony sledujících a Selena Gomez (@selenagomez) s 58,9 miliony sledujících.

Závěr

Jak se TikTok neustále vyvíjí a rozšiřuje svůj globální dosah, seznam nejsledovanějších účtů platformy se neustále mění. Od tanečníků a komiků až po kuchaře a hollywoodské superhvězdy, TikTok je i nadále odrazovým můstkem pro rozmanitý a kreativní obsah, který přitahuje miliony následovníků z celého světa.

Ať už jste značka, která hledá partnerství s influencery, nebo uživatel, který se snaží sledovat nejnovější trendy, sledování nejsledovanějších účtů TikTok může nabídnout cenné poznatky o typech obsahu, který rezonuje u publika po celém světě.

Podle nejnovějších údajů drží titul Charli D'Amelio s miliony sledujících, která je známá svými poutavými tanečními videi a videi se synchronizací rtů, která rezonují u širokého publika.

Obsah se velmi liší, ale často zahrnuje taneční výzvy, komediální parodie, synchronizaci rtů s populárními písněmi, návody pro kutily a lifestylové vlogy. Každý tvůrce přináší na platformu svůj jedinečný styl.

Konzistence, autenticita a angažovanost jsou klíčové. Vytvářejte obsah, který rezonuje s vaším publikem, zapojujte se do obsahu ostatních uživatelů, spolupracujte s influencery, používejte trendy hashtagy a optimalizujte svůj profil pro maximální viditelnost. Vyžaduje to čas a odhodlání, ale se správným přístupem můžete svou sledovanost neustále zvyšovat.